fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Brezje: Stara znanca policije z orodjem in kolom nad moška

Nekaj po pol drugi uri popoldne so se policisti odzvali na klic iz Brezja o razbitih avtomobilih in poškodovanih osebah. Operativno komunikacijski center je na kraj napotil več policijskih patrulj. Na kraju so našli dve poškodovani vozili in dve poškodovani osebi, poroča PU Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah ogleda naj bi 33-letnik z orodjem lažje poškodoval 36-letnika, 20-letnik pa s kolom lažje poškodoval 21-letnika ter zraven še kombi, v katerem je slednji sedel. Ob tem je bilo izrečenih tudi več groženj. Ko sta se želela poškodovana s kombijem iz kraja umakniti, naj bi se 20-letnik z drugim avtom nekajkrat namerno zaletel v njun kombi.

Na kombiju je nastalo za nekaj tisoč evrov škode. Policisti bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari in groženj kazensko ovadili 33-letnika (v zadnjih dveh letih so ga devetkrat obravnavali zaradi kršitev javnega reda in miru, dvajsetkrat zaradi več različnih prekrškov iz področja prometne varnosti, v zadnjih šestnajstih letih pa so ga zaradi sumov različnih premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja, obravnavali že dvaintridesetkrat) in 20-letnika iz Brezja (zaradi različnih prekrškov iz področja varnosti cestnega prometa so ga v zadnjih dveh letih obravnavali že dvanajstkrat, šestkrat zaradi prekrškov iz področja javnega reda in miru; zaradi različnih kaznivih dejanja so ga do sedaj  trikrat ovadili).

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih