fbpx
Mestnik
vrt, sadike
Aktualno Kronika in policijska poročila

Centru biotehnike in turizma ukradli 40 sadik paradižnika, 50 sadik paprike in 80 sadik kumar

Policisti so včeraj obravnavali šest vlomov in sedem tatvin ter dve poškodovanji tuje stvari.

V Šmarjeških Toplicah so neznanci iz dvorišča ukradli neregistriran moped Tomos APN, rumene barve, Lastniku so naredili za okoli tristo evrov škode.

Novomeški policisti obravnavajo tatvino iz trgovine v Žabji vasi (neznanec je odnesel za okoli 60 evrov artiklov) in Ljubljanski cesti, kjer sta dve neznanki odnesli bombone, vredne šest evrov.

V Sevnici, na Drožanjski cesti, so neznanci iz zaklenjenega zaboja ukradli akumulator, ki je bil namenjen napajanju osvetlitve reklamnega panoja. Škode je za okoli dvesto evrov.

Novomeške policiste so dopoldne klicali na posestvo v Srebrničah, v lasti Centra biotehnike in turizma, kjer so ugotovili, da so jim neznanci v zadnjih dneh odnesli okoli 50 sadik paprike, 40 sadik paradižnika in okoli 80 sadik kumar. Ukradli so tudi 2 kosa polivinilaste kritine, velikosti 30 x 6 metrov. Ocenjujejo, da je škode za okoli sedemsto evrov.

V Gorenji Pirošici so prijavili vlom v hišo v času odsotnosti lastnikov. Do vloma je prišlo v zadnjih dneh, odnesli pa so različne predmete in hrano v vrednosti okoli tristo evrov. Na objektu pa so naredili še za okoli štiristo evrov škode.

Iz vikenda na območju Plešivice pri Lokvici so neznanci odpeljali rotacijsko kosilnico znamke Ramda, vredno okoli sto evrov.

Brežiški policisti so opravili ogled vloma v gostinski lokal na železniški postaji v Brežicah. Neznanci so odnesli cigarete in nekaj denarja. Po prvih ocenah bo škode za vsaj dvesto evrov.

Novomeški policisti obravnavajo vlom v avtomate za pijačo in prigrizke na Foersterjevi ulici – tam so lastniki ugotovili, da so jim neznanci v zadnjih dneh poškodovali dva avtomata in pobrali za nekaj sto evrov denarja ter odtujili mehanizem za plačilo. Ocenjujejo, da je škode za vsaj okoli dva tisoč petsto evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih