fbpx
Mestnik
Foto: MONM
Aktualno Dogodki Novice

Danes se nadaljuje prenova Šmihelske ceste

Danes se bo nadaljevala prenova Šmihelske ceste v križišču z Bajčevo, Krallovo in Šukljetovo ulico. Obnova bo trajala predvidoma do 30. junija.

V času del bosta vzpostavljeni delni zapori na krajšem odseku Šmihelske ceste pri križišču z Bajčevo ulico in na Šukljetovi ulici, medtem ko bo ob uvozu na Šmihelsko cesto pri križišču Krallove in Šukljetove ulice popolna zapora. Obvoz bo potekal po Krallovi in Šukljetovi ulici ter Šmarješki cesti.

Vrednost dobrih 90 tisoč evrov bo financirala Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo

S prenovo krajšega odseka Šmihelske ceste in pripadajočih uličnih priključkov bo obnovljena povezava med deloma Šmihelske ceste, ki sta bila urejena v I. in II. fazi prenove Šmihelske ceste. Zamenjana in urejena bo voziščna konstrukcija, uredilo se bo tudi tamkajšnje odvodnjavanje. Stekla bo ureditev prometne signalizacije s peš prehodom in delna navezava pločnika na Šukljetovo ulico.

V času del bo promet na Šmihelski cesti potekal izmenično enosmerno z ročnim usmerjanjem, na ostalih ulicah pa bodo vozniki sledili stacionarni prometni signalizaciji, ki bo lahko v času del zaradi smeri in obsega gradbenih  del večkrat prilagojena.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih