fbpx
Mestnik
Fotografija je simbolična.
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Poštniški vlak povozil moškega

Nekaj pred 2. uro zjutraj je v soboto na Mirnopeški cesti v Novem mestu gorelo osebno vozilo, katerega je požar uničil v celoti. Požar so pogasili gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence.

Ob 16.30 pa je v ulici K Roku gorela elektro omarica v kleti stanovajske hiše. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel so požar pogasili in prezračili prostore.

Potniški vlak povozil moškega

Na železniški progi Črnomelj – Metlika, v bližini kraja Dolnje Dobravice, je v soboto, nekaj po poldnevu, potniški vlak povozil moškega. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju dogodka. Ogled kraja dogodka je opravila komisija sektorja kriminalistične policije policijske uprave Novo mesto s pomočjo
metliških policistov. O dogodku so obvestili dežurno preiskovalno sodnico in okrožno državno tožilko. Pri ogledu niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, zato bodo na okrožno državno tožilstvo poslali poročilo o dogodku.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih