fbpx
Mestnik
sdr
Aktualno Dogodki Društva Novice

Delavnica o zdravju z naravno lekarno Arcnija

Zdravje je nekaj, kar še posebej v zadnjih časih postavljamo vse višje na lestvici področij, ki so nam pomembna. In prav je tako, saj vpliva na veliko ostalih, zanj pa lahko poskrbimo sami. Za celostno zdravje je velikega pomena preventiva, ne smemo pa zanemarjati kurative. Tanja Vovko, predstavnica in svetovalka lekarne Arcnija (https://independence-int.si/), nam je na Delavnici o zdravju svetovala glede obeh.

Tanja pravi: ‘Na delavnico o zdravju, ki sem jo za članice Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine izvedla preko zooma v sredo, 25.11., sem se pripravljala z velikim veseljem.

Zdravje je vrednota in širina, zato ima vsak izmed nas odgovornost poskrbeti za svoje zdravje. Črevesje, možgani in srce so najpomembnejši organi v našem telesu, zato je pametno dobro poskrbeti za njih, saj si tako krepimo zdravje in boljše počutje.

Članicam kluba je predstavila naravno domačo lekarno Arcnija in nekaj njihovih izdelkov. V lekarni so prepričani da se prihodnost skriva v rastlinskem svetu. Tako v izdelkih zagotavljajo s pomočjo narave visoko učinkovitost brez stranskih učinkov. Gre za kakovostna prehranska dopolnila na bazi popolnoma naravnih sestavin, ki v različnih letnih časih pozitivno vplivajo na določena obolenja. Poleg tega smo govorile tudi o drugih bolezenskih stanjih, ki jih lahko omilimo z jemanjem pravilnih kombinacij vitamin, mineralov in drugih hranil.

Osnovno poslanstvo izdelkov je izboljševati zdravje, počutje in posledično življenje najširšega kroga ljudi.

Za zaključek delavnice smo članice vprašale tudi o  zdravstvenih težavah, ki so precej pogoste, kot so menopavza, revma, dermatitis, migrena ipd. in podala nam je odgovore, s katerimi naravnimi izdelki si lahko pomagajo rešiti te težave ali pa vsaj omiliti simptome.’

Besedilo: Sara Zupančič, članica

Foto: Maja Fink in Jadranka Meglen

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih