fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Namizni tenis Šport

Pot v boljši, zdrav jutri!

Pozdravljeni, dragi krkaši! Bolj pozoren bralec te naše kar ‘žive’ Facebook strani je najbrž opazil, da sem podobno pismo poslal točno pred mesecem dni, 27. oktobra 2020. Tudi tokrat ne bom predolg, saj vem, da dandanašnji ljudje raje gledajo, poslušajo kot pa berejo.

Upam, da sem vas ujel v dobri kondiciji, zdrave in še naprej dobrovoljne. Sicer so časi res malo težki, mi vsi skupaj pa kljub temu ostajamo optimistični, povezani in dobronamerni. Malce osebne note: res me v teh razmerah marsikaj jezi, vendar sem prepričan, da znamo trezno presoditi, kaj je dobro za nas in za širšo skupnost, ne pa tudi za ekstremne odskakovalce. V zgodovini je bilo marsikdaj že tudi huje, pa so ljudje vsakokrat znali vstopiti v nov zagon, nove dosežke in vero v boljši jutri. Taka naj bo tudi naša pot. Pot v boljši, zdrav jutri!

In kaj je novega iz našega, namiznoteniškega sveta? V bistvu nič. Prepovedi resno upoštevamo, se med seboj tu in tam slišimo, pošalimo, in nam je lažje. V upanju, da bo kmalu bolje, Vam želim prijazen, sončni vikend, v katerem si, če bo dovolj sonca, naberite dobrega D vitamina.

Jernej Jedlovčnik, predsednik NTK Krka Novo mesto

P.S. Ilustracija, ki sem jo izbral samo za Vas, pa je zelo zgovorna, mar ne!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih