fbpx
Mestnik
FOTO: Smile Art.
FOTO: Smile Art.
Aktualno Politika

Dentalni center Smile Art vas vabi na brezplačni pregled

Nasmeh je prvi izraz, ki se ga naučimo. Je univerzalno sredstvo sporazumevanja vsepovsod po svetu. A nekaterim nasmeh na vsa usta predstavlja stres. Zobje močno vplivajo na samozavest in družba je na zdrav in lep nasmeh čedalje bolj pozorna. Lep nasmeh pa ni pomemben samo iz estetskega vidika, zdravje zob in dlesni vpliva na zdravje celega telesa. Zato vas Dentalni center Smile Art vabi na brezplačni prvi pregled. Uredite vaše zobe, smejte se samozavestno in zaščitite splošno zdravje.

Estetsko dovršen dentalni center se nahaja v hrvaškem kraju Gornji Laduč, tik ob meji s Slovenijo. Tam vas bosta sprejela specialist za oralno kirurgijo in solastnik zdravstvene ustanove Smile Art Martin Gjumlić in Sandra Pili, dr.med.dent. Dentalni center tvori mlada ekipa, ki vas bo profesionalno in brez bolečin vodila skozi vaš prvi pregled. Preverili bodo stanje vaših zob in določili plan zdravljenja, ki poteka brez bolečin. Tako, da je strah pred bolečino odveč.

»V prijetnem ambientu moderne ordinacije v zahodnem delu zagrebške županije v Laduču vam ponujamo individualne, strokovne in vrhunske zobozdravstvene storitve, pri svojem delu pa uporabljamo najnovejše tehnike, ki se pojavljajo na svetovnem trgu za doseganje maksimalne estetike, naravnosti in primarno zadovoljstvo naših pacientov. Naša zobozdravstvena ordinacija je opremljena z najnovejšo opremo, naši zobozdravniki pa se nenehno izobražujejo in gradijo svoje znanje na vseh področjih svojega poklica, zato se lahko s popolnim zaupanjem obrnete na nas in postanete eden naših zadovoljnih pacientov,« sporoča ekipa Smile Art.

Kaj obsegajo njihove storitve?

  • Implantologija
  • Protetika
  • Ortodontija
  • Oralna kirurgija
  • Estetsko zobozdravstvo
  • Endodontsko zdravljenje
  • Estetika obraza

Na njihovi spleti strani smileart.hr najdete tudi cenik storitev, ki so ugodnejše, kot pri večini slovenskih ponudnikov. Vsa svoja vprašanja ali dvome lahko naslovite na info@smileart.hr ali pokličete na 385 (1) 4815 459.

Nasmeh je nalezljiv, ne upirajte se mu! Naročite se na brezplačni pregled v Dentalnem centru Smile Art.

mestnik.si

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih