fbpx
Mestnik
Aktualno PR Zanimivosti & Zabava

Deželna banka se 1. aprila 2022 s poslovalnico vrača v Škocjan

Deželna banka bo v petek, 1. aprila 2022, ponovno odprla bančno poslovalnico v občini Škocjan. Poslovalnica bo poslovala na naslovu Škocjan 33, v novih, primernejših in varnejših prostorih. Zagotovila jih je Občina Škocjan.

Delovni čas poslovalnice Škocjan bo:

  • ponedeljek, torek in četrtek: od 8. do 12. ure in od 13. do 16. ure,
  • sreda: od 8. do 12. ure in od 13. do 17. ure,
  • petek: od 9. do 12. ure in od 13. do 16. ure.

Deželna banka se v Škocjan vrača po skoraj treh letih, saj je sedaj zaradi novih, predvsem pa varnejših prostorov, ki jih je zagotovila Občina Škocjan, možno vzpostaviti poslovalnico. V poslovalnici bodo strankam na voljo vse finančne storitve – namenjene kmetovalcem, fizičnim osebam, samostojnim podjetnikom, pravnim osebam, društvom, zadrugam itd. V banki smo pripravili tudi posebno otvoritveno akcijo. Vsi, ki bodo v aprilu na novo sklenili katerokoli storitev, bodo deležni posebnega darila.

1. aprila 2022, s pričetkom ob 16. uri, bo potekala uradna otvoritev poslovalnice Škocjan. Svečan dogodek bosta z uvodnim nagovorom otvorila Jože Kapler, župan Občine Škocjan in mag. Barbara Cerovšek Zupančič, članica uprave DBS. Vse občane Škocjana in prebivalce okoliških krajev vljudno vabimo na otvoritveni dogodek. Spremljal ga bo pester glasbeni program.

FOTO: Posnetek zaslona.

Ponovno odprtje poslovalnice je edinstven primer sodelovanja v Sloveniji in je plod velike želje občine in banke, da v tako majhni občini, kot je Škocjan, ponovno vzpostavi poslovalnico in finančne storitve približa prebivalcem,

DBS bo na širšem področju Dolenjske in Posavja z aprilom imela skupno 11 poslovalnic. Trenutnim poslovalnicam (Novo mesto, Šentjernej, Črnomelj, Metlika, Ivančna Gorica, Brežice, Krško, Kočevje, Ribnica in velike Lašče) se torej pridružuje še poslovalnica v Škocjanu.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih