fbpx
Mestnik
VIR: MONM.
Aktualno Gospodarstvo Občina

V aprilu na javni dražbi zazidljiva parcela ob Ljubljanski cesti

Na Mestni občini Novo mesto bomo v petek, 22. aprila 2022, izvedli javno dražbe parcele, ki se nahaja ob Ljubljanski cesti na območju stavbnih zemljišč, podrobnejša namenska raba zemljišča pa dovoljuje izvedbo centralnih dejavnosti. Izklicna cene nepremičnine s parcelno št. 874/10 (k. o. 1454 Daljni Vrh) in velikosti 2878 m² znaša 215.850 evrov.

Na javni dražbi lahko sodeluje domača ali tuja pravna ali fizična oseba, ki v skladu s pravnim redom Republike Slovenije lahko postane lastnik nepremičnin ter pravočasno vplača varščino in na javni dražbi predloži potrebne dokumente, vključno z dokazilom o plačilu varščine. Dražitelji morajo vplačati varščino najpozneje tri dni pred začetkom javne dražbe, to je do vključno 19. aprila 2022 v višini 10 odstotkov izklicne cene.

Vse informacije o javni dražbi so na voljo med uradnimi objavami na naši spletni strani, so zapisali na občinski spletni strani.

VIR: MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih