fbpx
Mestnik
Foto: Tomaž Levičar
Aktualno Občina

Do srede zaprt Kandijski most in spremenjen prometni režim

V času od 19. do 24. junija 2023 bodo na območju novomeškega mestnega jedra pri Kandijskem mostu, na krajšem odseku Rozmanove ulice in Prešernovega trga potekala manjša dela (predvsem popravila tlakovanja), kar pa zaradi popolnih zapor prinaša spremembo prometnega režima.

Od 19. do 21. junija popoldne bo popolnoma zaprt Kandijski most, saj bodo dela potekala v križišču s Pugljevo ulico in na mostu. Zapora je vzpostavljena že na Prešernovem trgu, izvoz za stanovalce oz. iz mesta je možen v nasprotni smeri Sokolske ulice proti tržnici in v smeri Kapiteljske ulice.

Od srede, 21. junija, do sobote, 24. junija, bodo dela potekala v križišču Rozmanove ulice in Prešernovega trga (pri knjigarni Kapitelj), kjer bo tudi vzpostavljena popolna zapora v smeri Prešernovega trga. Promet bo preusmerjen po Rozmanovi ulici, Kastelčevi ulici, prek Prešernovega trga in po Sokolski ulici proti Kandijskemu mostu.

MONM.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih