fbpx
Mestnik
Novice Vrtci, šole, študij

Dobrodelni december na Osnovni šoli Center

Na Osnovni šoli Center smo tudi letos decembrski čas obeležili v duhu dobrodelnosti, tako da smo Društvo življenje brez nasilja ter Društvo za razvijanje prostovoljnega dela podprli z zbiranjem potrebščin, ki jih potrebujejo za izvajanje svojih programov.

Dnevni center Društva za razvijanje prostovoljnega dela vsakodnevno obiskuje kar nekaj naših učencev. S pomočjo prostovoljcev se tam učijo, izdelujejo domače naloge ter aktivno preživljajo svoj prosti čas. Za njih smo zbirali šolske potrebščine, otroške knjige, igrače in oblačila ter jih predali strokovnim delavcem.

Poslanstvo Društva življenje brez nasilja je psihosocialna pomoč osebam z izkušnjo nasilja v družini. Naši učenci so se velikodušno odzvali in za njih zbirali prehrambne izdelke, higienske potrebščine, čistila ter ostale lata gospodinjske pripomočke, ki jim bodo olajšali vsakdan.

Pri akciji so bili zelo uspešni tudi na podružnični šoli. Mnogim družinam in otrokom smo na ta način polepšali praznični čas in tudi sebi dokazali, da skupaj zmoremo več!

Učenci in zaposleni Osnovne šole Center

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih