fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Gospodarstvo

Drugačna pravila v Splošni bolnišnici Novo mesto

Splošna bolnišnica Novo mesto je postala Covid bolnišnica, ki že sprejema Covid paciente, zato so bili prisiljeni sprejeti dodatne varnostne ukrepe. Javnosti sporočajo, da na dodeljen termin prihajajo čim bolj točno in ne več kot 15 minut pred samim predvidenim terminom pregleda, posega, preiskave ali sprejema. Pred vstopom morate izpolniti vprašalnik o zdravstvenem stanju in ga nato izročiti osebju na vhodu. Ob vstopu v bolnišnico vam bodo izmerli tudi telesno temperaturo na avtomatskem merilniku.

Če se želite le naročiti, potrdilo o izdani e-Napotnici oddate v skrinjico pred vhodom v bolnišnico. Predlagajo, da se naročite raje po telefonu ali na spletni strani.

“Prihaja slabo vreme, povečano število respiratornih okužb in le skupaj, z upoštevanjem navodil, bomo lahko uspešno prebrodili izzivov polno situacijo, ki je pred nami,” sporočajo iz vodstva bolnišnice Novo mesto.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih