fbpx
Mestnik
FOTO: Varstveno delovni center Novo mesto.
Aktualno Društva Novice Psihologija

Drugačnost je med nami

Varstveno delovni center Novo mesto bo 31. maja 2022, med 10.00 in 12.00 uro, v enoti VDC na naslovu Šmihel 3 v Novem mestu, v okviru Tednov vseživljenjskega učenja pripravil izkustveno delavnico, kjer boste lahko udeleženci na lastni koži doživeli različne situacije, s katerimi živijo osebe s posebnimi potrebami. Spoznajte in doživite kako se ljudje z motnjami v duševnem razvoju, gluhi in naglušni, slepi in slabovidni, ljudje z govorno- jezikovnimi motnjami, gibalno ovirani ljudje, s čustvenimi in vedenjskimi motnjami, z motnjami avtističnega spektra itd. soočajo z izzivi vsakdanjega življenja.

Ste kdaj razmišljali kako doživlja okolico slepa oseba? Ste se kdaj vprašali kako doživlja svet oseba z okvaro sluha? Vas zanima kako se spoprijema z arhitektonskimi ovirami oseba na invalidskem vozičku?

Predstavili vam bodo tudi VDC Novo mesto in odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na e-naslov maja.medic-tomic@vdc-nm.si ali sandra.grabic@vdc-nm.si.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih