fbpx
Mestnik
FOTO: GRC Novo mesto.
Aktualno

Gasilci GRC Novo mesto iz avtomobila reševali otroka

Včeraj so gasilci GRC Novo mesto posredovali v avtomobilski nesreči in reševali otroka iz zaklenjenega avtomobila, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS.

Včeraj, ob 12.08 se je na Šmihelski cesti v Novem mestu na parkirišču voznici zaklenilo vozilo, v katerem je ostal otrok. Gasilci GRC Novo mesto so vozilo odprli in otroka izročili materi.

Ob 14.11 sta na Šmarješki cesti v Novem mestu, trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj, posuli razlite motorne tekočine in usmerjali promet do prihoda policije. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so eno poškodovano osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 21.01 so v Dolenji vasi pri Mirni Peči gasilci PGD Hmeljčič nudili prvo pomoč oboleli osebi do prihoda reševalcev NMP in nato reševalcem nudili pomoč pri prenosu osebe v reševalno vozilo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih