fbpx
Mestnik
Foto: Gostilna Dežmar
Aktualno Dogodki Novice

Gostilna Dežmar – kljub črnemu scenariju so z dobro voljo in trudom uspeli

Že v prvem valu epidemije so v gostilni Dežmar prišli do spoznanja, da bi brez dostave težko obstali. Na drugi val so bili tako že bolje pripravljeni. “Na tem področju imamo mogoče kakšne pomanjkljivosti, vendar jih z vsakim dnem odpravljamo in se učimo vsakršnih prijemov, da se z našo dostavo pokažemo v najboljši luči in da zadovoljimo vsako stranko,” pravi Danijel.

V drugem valu boljši promet dostave

Ker je večina podjetij v drugem valu odprta, imajo v gostilni Dežmar večino dela z malicami. Tako vsak ponujajo 3 malice in stalno ponudbo za dostavo.

Z vsakim dnem so večje cene embalaže in prevoza

Mineva že 126 dni odkar so gostilne zaprla svoja vrata. Tudi pri Dežmarju so pričakovali, da bo zaprtje krajše in zato so v svojo ponudbo vključili tudi gratis embalažo in dostavo. “Nažalost so z vsakim dnem večje cene tudi embalaže in prevoza, vendar upamo, da bomo zmogli do konca tega vala zdržati, da ne bomo dvigovali cen,” pravi Danijel.

Grozil jim je črn scenarij

Kot je pojasnil jim je ob začetku zaprtja grozil najbolj črn scenarij, vendar so z voljo in trudom uspeli, da bodo odprtje restavracije pričakali v dobrem stanju. “Ocenjujemo, da bomo uspešno pokrili plače in vse stroške in da bomo na pozitivni nuli,” pove zadovoljeno.

Kaj pa najraje naročajo novomeščani?

V dopoldansem času imajo največ prometa z malicami, popoldne pa največ naročil prejmejo za pizze in jedi iz krušne peči.

Foto: Gostilna Dežmar

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih