fbpx
Mestnik
Aktualno

Grozljive napovedi: Pšenica bo tako draga, da bo človek jedel človeka

Nekateri ljudje so nagnjeni k temu, da radi vedo, kaj jih v prihodnosti čaka. Kolikor dolgo je na zemlji človek, tako dolgo so na zemlji tudi takšna vprašanja. Skozi zgodovino so se pojavljali raznorazni ljudje, ki so trdili, da vidijo v prihodnost ali pa si pomagajo z astrologijo. Zaupali so jim vojaški strategi, kralji in tudi navadni ljudje, ki so upali na boljšo prihodnost. Za enega najbolj zloglasnih astrologov še danes velja francoz Michel de Nostradame – Nostradamus. Ljudje, ki verjamejo njegovim napovedim pravijo, da so se do sedaj uresničile že v 70 odstotkih. Astrolog naj bi napovedal prihod Adolfa Hitlerja na oblast, pristanek na Luni in celo pandemijo korone. Kaj pa je v 16. stoletju napovedal za leto 2023?

Nostradamus za letošnje leto napoveduje podražitve, pomanjkanje in celo kanibalizem. Po njegovih napovedih se bo cena pšenice tako dvignila, da bo človek jedel sočloveka. “Nobenih opatov, menihov, nobenih novincev, ki bi se učili; med bo stal veliko več kot vosek za sveče,” je napovedal astrolog. “Prej ali slej boste videli velike spremembe, strašne grozote in maščevanje.”

Suša, padec Cerkve in konec Marsa. Vojna in kanibalizem – napovedi za leto 2023.

Podnebne spremembe in pregon Cerkve

“40 let ne bo dežja. 40 let bo dež vsak dan. Suho bo še bolj suho, nato pa bodo velike poplave, napoveduje podnebne spremembe in rekordno vroče ter sušno poletje. Gladina morja naj bi dosegla neslutene višave, žive ribe Črnega morja bodo »skoraj vrele« od vročine, ki jo predvideva. Astrolog napoveduje tudi konec planeta Mars.

Za letošnje leto napoveduje tudi sedem mesecev velike vojne in množično umiranje. Mnogi ugibajo ali s tem misli na vojno v Ukrajini ali se bo vojna začela v Tajvanski ožini. Napovedal je, da se bo spopadom izognilo francosko mesto Rouen.

Napovedovalec prihodnosti omenja tudi »Nebeški ogenj«, ki predstavlja združitev dveh velikih sil, z močnim in šibkim voditeljem. Rimokatoliško cerkev naj bi spremljal velik škandal, ki ga bo ustvaril novi papež. Sledil naj bi »velik pregon« Cerkve. “V končnem preganjanju svete rimske cerkve bo Rimljan Peter pasel svojo čredo med številnimi stiskami, potem pa bo mesto s sedmimi griči uničeno in sodnik bo sodil ljudstvu … Konec.”

Njegove napovedi niso nič kaj obetavne, nekatere pa že živimo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih