fbpx
Mestnik
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Požar gasilo 69 gasilcev

Silvestrovo je bilo pestro tudi za službe, ki skrbijo za varnost. Kje so včeraj po informacijah Uprave za zaščito in reševanje RS intervenirali gasilci naše regije:

Ob 20.15 so v Ulici talcev v Straži ob stanovanjski hiši gorele ciprese. Požar so pričeli gasiti domači, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGD Vavta vas.

Ob 20.17 je v ulici Pri stadionu v Črnomlju zagorel nadstrešek z drvarnico, ogenj pa se je razširil na stanovanjsko hišo. Požar je pogasilo 69 gasilcev iz PGD Črnomelj, Adlešiči, Dragatuš, Mavrlen, Petrova vas, Rodine, Rožič vrh, Talčji vrh in Vranoviči. Uničeni so nadstrešek in pod njim parkirano osebno vozilo, drvarnica, fasada ob nadstrešku in ostrešje stanovanjske hiše. Dežurni delavec Elektra je na objektu izklopil elektriko.

Ob 21.22 je v Stranski vasi, občina Žužemberk, pod nadstreškom gospodarskega objekta gorela slama na nakladalki. Domači so še pred prihodom gasilcev potegnili nakladalko iz objekta. Gasilci PGD Žužemberk so pogasili dve bali slame in nakladalko.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih