fbpx
Mestnik
FOTO: Hospic.
Društva

Hospickafe v Šentjerneju

Območni odbor Slovenskega društva Hospic za Dolenjsko, Belo krajino in Posavje v torek, 19. aprila 2022 ob 18. uri vabi na Hospickafe v Šentjerneju, gost bo Rudi Zaman. Druženje bo potekalo v Kulturne centru Primoža Trubarja. Veseli bomo, če boste ta večer z nami.

Slovensko društvo Hospic, s sedežem v Ljubljani že 26 let skrbi za umirajoče bolnike in njihove svojce ter vse žalujoče. Naša vizija je svet, v katerem posamezniki in družine, ki se soočajo s procesom umiranja, smrtjo in žalovanjem, izkušajo najboljše, kar jim človeštvo lahko nudi. Izvajamo štiri programe: Hospic-spremljanje umirajočih in svojcev na domu, Žalovanje odraslih, otrok in mladostnikov, Prostovoljstvo ter Detabuizacija smrti. Odbor imamo na dolenjskem v Novem mestu, Rozmanova 10. Za več informacij o podpori, programih pokličite na 051 454 845 ali na www.hospic.si.

Edin Duraković

FOTO: Hospic.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih