fbpx
Mestnik
Aktualno Politika

Infra slim: V 30 minutah izgubite do 1300 kalorij

Zima je čas, ko se oblikuje telo, ki ga bomo imeli poleti. Ste že slišali za inovativno metodo oblikovanja telesa imenovano Infra slim? Gre za najsodobnejšo tehnologijo ter edinstveno vadbo, ki na telo delujeta z infrardečimi žarki in vakumskim naporom. Zakaj izbrati Infra slim? Ker deluje 70 % bolj učinkovito od klasične vadbe.

Vstopimo v lično urejen prostor, kjer v kotu najprej zagledamo otroški kotiček. » Ja, tudi najmlajši pridejo z mamicami. In se lepo zamotijo v našem kotičku,« pove nasmejana Karin, lastnica salona v Novem mestu.

V intimnem prostoru takoj opazimo tudi tri naprave, ki že v roku enega meseca poskrbijo za vidne rezultate na telesu.

Ena od naprav je v bistvu tekaška steza, ki z infrardečimi žarki in vakumskim naporom topi maščobe. Druga naprava deluje po principu sobnega kolesa, le da je vadeči nameščen v pol ležečem položaju. Tretja naprava pa poskrbi za intenzivno masažo tkiva in spominja na maderoterapijo.

»Izgubite do 1300 kalorij v le 30 minutah,« pripomni zaposlena.

In seveda smo z ekipo morali poskusiti. S kolegico se najprej preoblečeva v športna oblačila. »Po končani vadbi je strankam namenjen tudi tuš, z vsemi pripomočki, fen za lase … Tako, da od doma ne potrebujejo nositi nič,« pove Karin in nama nadene poseben pas, ki bo pomagal ustvariti vakum.

In začneva vadbo, vsaka na svoji aparaturi. Kalorije izgubljava neverjetno hitro, med vadbo se čuti prijetna toplota in vakum, ki dobro deluje na limfni sistem, pojasnita zaposleni.

Za konec sledi še aparatura z valjčki, ki pomaga pospešiti limfo in odplakniti strupe. Priporočeno je, da se po vadbi pije večje količine vode, da se strupi lažje izločijo iz telesa.

Komu pa je ta oblika vadbe sploh namenjena? Moškim in ženskam, ki:

 – nimajo veliko časa.

– Jim primanjkuje motivacije.

– Ne marajo gneče in stresnih treningov.

– Se želijo med treningom sprostiti, gledati serijo.

– Želijo hitre rezultate.

In prav hitro vidni rezultati dajejo še toliko večjo motivacijo. Zaposlene nam pokažejo tudi zelo prijazno oblikovane jedilnike, ki rezultate vadbe samo še nadgradijo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih