fbpx
Mestnik
Aktualno Narava & zdravje PR

Inštitutu za fizioterapijo in rehabilitacijo vabi!

Ste že kdaj razmišljali, kako ohraniti ali povrniti svoje zdravje in funkcionalnost telesa?

Na Inštitutu za fizioterapijo in rehabilitacijo smo tu, da vam pomagamo doseči ta cilj!

Naša Bernarda je diplomirana fizioterapevtka in univerzitetno diplomirana profesorica športne vzgoje, ki ima, bogate izkušnje s fizioterapevtskimi obravnavami, rehabilitacijo po poškodbah in vodenimi vadbami. Pri svojem delu se osredotoča na krepitev mišic, ohranjanje gibljivosti sklepov, zmanjševanje edemov ter lajšanje bolečin.

V ponudbi manualne terapije boste našli tehnike, kot so sproščanje mišično-prožilnih točk in tehnike ERGON za sproščanje fascij ter izboljšanje cirkulacije. Za obravnavo sklepnih težav uporabljamo različne tehnike sklepne mobilizacije in ortopedske metode Cyriax. Odlična dopolnitev k manualnim tehnikam je aplikacija kinezioloških trakov.

V sklopu instrumentalne fizioterapije ponujamo terapije s sodobnimi fizioterapevtskimi aparaturami, kot so Tecar, udarni globinski valovi, visoko energijski laser, interferenčni in diadinamski tokovi, TENS, elektrostimulacijo in magnetoterapijo. Glavna naloga naštetih terapij je zmanjšanje bolečine in otekline, izboljšanje celičnega metabolizma in regeneracije, krepitev mišic ter izboljšanje funkcionalnosti celega telesa.

Vendar pa se pri nas ne ustavimo samo pri zdravljenju – verjamemo tudi v preventivo!
Zato smo za vas pripravili raznolike vadbe, s katerimi lahko okrepite svoje telo in izboljšate kakovost življenja.

Pridružite se nam na:

  • vadbi za ravnotežje – vsak torek ali četrtek ob 9.30
  • vadbi TNZ – torek ob 16.00
  • vadbi za mamice z dojenčkom – torek ali četrtek ob 11.00
  • vadbi za zdravo hrbtenico – sreda, 16.00

Za več informacij, rezervacijo terminov in naročanje smo vam na voljo na telefonski številki 07 393 00 33 in elektronskem naslovu narocanje@uni-nm.si in na spletni strani www.fiziorehab.si

Veselimo se sodelovanja z vami!

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih