fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Namizni tenis Novice Šport

Janez Jedlovčnik zopet slavil

Danes je v športni dvorani v Puconcih potekal dobro obiskan 2. TOP za mladinke in mladince. Udeležili so se ga tudi trije predstavniki NTK Krka Novo mesto pod vodstvom glavne trenerke NTK Krka Novo mesto Mance Fajmut.

Janez Jedlovčnik, ki je bil sicer predviden za 1. rezervo za turnir, je odšel v Prekmurje prepričan, da dober rezultat ne more izostati. Krkaš je ‘rezervo’ izjemno dobro vnovčil in z dobrimi igrami – premagal je vse igralce v tretji skupini in tako osvojil 1. mesto – še enkrat dokazal, da se razvija v obetavnega slovenskega igralca namiznega tenisa, ki se je začel resno spogledovati s slovensko mladinsko reprezentanco.

Krkašici Kim Kastelic in Ana Blatnik sta zaigrali pod svojimi zmožnostmi. Kastelčeva je v prvi skupini osvojila 8. mesto, Ana Blatnik pa je v drugi tokrat pristala na 7. mestu.

FOTO: NTK Krka Novo mesto.

 »V Puconcih sem igral sproščeno in po prvi dobljeni tekmi sem vedel, da z mojo dnevno formo tokrat lahko pristanem pri vrhu. In sem. Seveda sem tudi tega uspeha vesel in se veselim prihodnjih tekmovanj,« je povedal Janez Jedlovčnik.

 »V Prekmurje smo šli kar z visokimi pričakovanji. Jedlovčnik pravzaprav ni presenetil, saj že nekaj časa nakazuje, da je med boljšimi slovenskimi mladinci. Malce sta bili tokrat razočarani moji varovanki, jaz nad njunim tokratnim rezultatom niti ne, saj vem, da včasih o dobri uvrstitvi odločajo malenkosti. Tokrat se je zgodilo točno to, natančnejšo analizo turnirja pa skupaj še naredimo,« pa je po tekmovanju dodala trenerka Manca Fajmut.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih