fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice Vrtci, šole, študij

Jutri bo preko spleta potekalo tekmovanje POPRI

Jutri bo preko spleta potekalo regijsko tekmovanje podjetniških idej mladih POPRI. Tekmovanje bo potekalo za osnovnošolce, srednješolce in mlade do 29. let.

Iz celotne Slovenije se je na tekmovanje prijavilo kar 344 mladih. Poleg napora, ki ga predstavlja šolanje na daljavo so osnovnošolci, dijaki in študenti zmogli izdelati tudi izčrpane poslovne modele za sodelovanje na tekmovanju v podjetniških idejah mladih POPRI.

Iz JV regije se je na tekmovanje prijavilo 29 ekip, od tega 11 v osnovnošolski kategoriji, 7 v srednješolski in 11 idej v kategoriji mladih do 29. let.

9-članska komisija je v prvem krogu prebrala in ocenila poslovne modele, ki so jih imele ekipe čas poslati do 9. 2. 2021. V drugi krog regijskega predizbora JV Slovenije se bodo tako uvrstile vse prijavljene ekipe, ki bodo poslovne ideje tudi predstavile komisiji v obliki 5-minutnega »pitcha«, in sicer  3. 3. 2021, po določenem razporedu. Predstavitve bodo potekale preko spletne platforme.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih