fbpx
Mestnik
Aktualno

Kaj se je dogajalo v novomeškem trgovskem centru?

Na družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek varnostnih kamer, na katerem se po trgovskem centru v Novem mestu s palicami v rokah sprehaja skupina moških. Uporabnik je pripisal, da gre za skupino Romov, ki “s palicami spet napadajo v novomeškem Tuš Planetu”, kar je v javnosti izzvalo strah in jezo. Na Policiji odgovarjajo, da je šlo za mladostnike, ki se med seboj poznajo in so že dlje časa v sporu. Dva od njih sta se zaradi groženj zatekla v trgovski center, fizičnega obračuna med njimi pa ni bilo, poroča 24ur.com.

“Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je prišlo do spora in groženj pred lokalom na Topliški cesti, dve osebi pa sta pozneje pobegnili v notranjost trgovskega centra in na pomoč poklicali policiste. Do fizičnega obračunavanja med njimi ni prišlo, prav tako ni bil nihče poškodovan. Policisti so ugotovili identiteto vseh vpletenih in po do sedaj zbranih obvestilih se mladostniki iz naselja v okolici Novega mesta med seboj poznajo in so že dalj časa v sporu,” so pojasnili na PU Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih