fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Košarka Novice Šport

KOŠARKARJI KRKE OBDARILI OTROKE IN OSEBJE V SB NOVO MESTO

Tudi letos v našem klubu nismo pozabili najmlajših. V torek pred dopoldanskim treningom so Miha ŠkedeljMilan Milovanović in Luka Medved z velikim paketom odšli v Splošno bolnišnico Novo mesto, otroški oddelek pa naši igralci obiskujejo že od leta 2013. Včasih smo z mladimi bolniki prebirali pravljice, se fotografirali, se pogovarjali o košarki in jih vabili na tekme. To pot je malce drugače, a z nič manj dobrimi nameni. Tokrat smo za najmlajše pripravili igrače in knjige, za vestno osebje pod taktirko predstojnice Tatjane Pavlin, dr.med., spec. pediatrije, pa naše majice, trgovina z darili Mad Ink Cow pa je dodala lično poslikane skodelice s podobo, fotografijo naših igralcev in dobrimi željami.

„Vsako leto obiščemo otroke in jim skušamo polepšati božične praznike. Letos obisk v klasični obliki ni bil mogoč zaradi dane situacije, smo pa pripravili darilo za njih,“ je povedal Miha Škedelj. „December je čas obdarovanj, v KK Krka nadaljujemo s to tradicijo, tokrat smo vnovič obdarili otroke na otroškem oddelku SB Novo mesto,“ pa je dodal Luka Medved.

KK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih