fbpx
Mestnik
Aktualno Gospodarstvo Novice PR

Kranjsko podjetje Dolnov ponovno pričelo z gradnjo stanovanj v Novem mestu

Po skoraj treh letih je kranjsko podjetje Dolnov ponovno pričelo z gradnjo stanovanj v Mrzli Dolini, vseljiva pa bodo konec leta 2023. Dokončanih bo 120 stanovanj v dveh blokih s podzemno garažo v dveh nivojih.

Stanovanjska bloka bosta sodobno in kvalitetno zgrajena, velikost stanovanj pa je projektirana na osnovi analize potreb potencialnih kupcev po vseh slovenskih in Evropskih standardih. Projektirana so 2-sobna stanovanja s povprečno kvadraturo 50 m2, 3-sobna stanovanja s povprečno kvadraturo 70 m2 in 4-sobna stanovanja s povprečno kvadraturo 90 m2.

Tlorise posameznih stanovanj si lahko ogledate na investitorjevi spletni strani www.dolnov.si pod rubriko Novi projekti – Mrzla dolina. Pogodbe z bodočimi kupci se že sklepajo, zato pohitite in si zagotovite stanovanje na tej idilični lokaciji.

Za več informacij lahko kontaktirate Marjano Vučenović na telefon 031 714 283 in na e-mail marjana.vucenovic@dolnov.si ali pa Lidijo Žibert na telefon 041 390 397 in na e-mail
lidija.zibert@dolnov.si.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih