fbpx
Mestnik
Foto: Osebni arhiv B.V.
Aktualno Novice Šport

Krka z novo močjo

V novi sezoni bo slovenskega elitnega tekmovanja bo barve novomeške Krke branil tudi 20-letni Srb Branislav Vujadinović, so danes sporočili iz kluba.

“Za prihod v novomeško Krko sem se odločil, ker klub premore bogato zgodovino, znana pa je po dobrem delu. Vem, da gre za sredino, ki se želi hitro vrniti v ligo Aba, kamor tudi sodi. Na vsaki tekmi se bom maksimalno potrudil in odigral požrtvovalno, da pomagam Krki do najboljših možnih rezultatov. Upam in želim si, da bomo imeli pravo podporo s tribun,” je ob prihodu na Dolenjsko povedal mladi košarkar.

“V ekipo smo dodali še polivalentnega branilca Branislava Vujadinovića. V lanski sezoni je opozoril nase v Romuniji, kjer je bil eden vidnejših košarkarjev. V Krko prihaja, da svoje znanje in igre dvigne na še višji nivo ter pomaga klubu pri doseganju zastavljenih ciljev,” pa jre o novi okrepitvi povedal direktor kluba Jure Balažić.

Vujadinović je v mlajših selekcijah igral za Crveno zvezdo, pa tudi za Partizan in domači Hemofarm Vršac. Že pri 16 letih je odšel tudi v ZDA, kjer je kasneje zaključil študij marketinga in grafičnega dizajna na univerzi Assumption University. Po končanem šolanju se je vrnil v Srbijo.

PREBERI ŠE:

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih