fbpx
Mestnik
Slika je simbolična.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Kronika: Pri nalaganju vozila se je poškodoval voznik

Včeraj, ob 12.46 so v naselju Zabrdje, občina Mirna, gasilci PGD Mirna nudili pomoč reševalcem NMP Trebnje pri prenosu obolele osebe iz stanovanjske hiše do reševalnega vozila.

Kasneje, ob 13.43 je na Ilirski cesti v Šentjerneju v kuhinji stanovanjske hiše na štedilniku zagorelo olje v posodi. Požar so pogasili domači pred prihodom gasilcev PGD Šentjernej, ki so opravili pregled s termovizijsko kamero in prezračili prostore.

Prav tako včeraj, ob 18.00 sta med avtocestnima priključkoma Mirna Peč—Novo mesto zahod, občina Novo mesto, trčili osebni vozili. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj dogodka in odklopili akumulatorja. Poškodovanih v nesreči ni bilo.

Danes, ob 8.15 se je na avtocesti med priključkoma Dobruška vas in Kronovo, občina Škocjan, pri nalaganju pokvarjenega vozila na vozilo avtovleke poškodoval lastnik vozila. Gasilci GRC Novo mesto so opravili ogled in zavarovali kraj nesreče. Reševalci NMP ZD Novo mesto so poškodovanca oskrbeli in odpeljali SB Novo mesto, sporoča Uprava za zaščito in reševanje RS.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih