fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Krško: požar na deponiji omejen

Včeraj, ob 18.09 je v Spodnjem Starem Gradu, v Krškem, zagorelo v Centru za ravnanje z odpadki. Požar so gasili gasilci PGE Krško, PGD Dolenja vas, Krško, Videm, Zdole, Leskovec, Smednik, Raka, Veliki Trn, Gora, Veliki Podlog, Senovo, Brestanica in Podbočje.

Gasilcem je včeraj uspelo omejiti požar, ki je že pod nadzorom, je sporočil direktor podjetja Miljenko Muha. Dodal je, da je požar sicer ni povzročil večje škode, nihče ni bil poškodovan, zagoreli pa so nenevarni odpadki, zato dim ne ogroža okolja.

Iz regijskega centra za obveščanje Brežice so včeraj poslali obvestilo, v katerem so prebivalce naselij Spodnji Stari Grad, Krško in Leskovec pri Krškem prosili, da upoštevajo navodila pristojnih služb na terenu ter zaprejo okna in vrata na stanovanjskih objektih.

Vzrok požara še ni znan. Policisti in kriminalisti Policijske uprave Novo mesto bodo vzrok ugotavljali v prihodnjih dneh, ko bodo razmere dopuščale varen in nemoten ogled kraja požarišča, sporoča Policijska uprava Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih