fbpx
Mestnik
Aktualno Zanimivosti & Zabava

Laser Art RN: izdelki, ki vam polepšajo vsakdan

V našem časopisu radi damo priložnost mladim podjetnikom iz naše okolice. Rok Strle Podežaj prihaja iz Straže in vodi podjetje, ki se ukvarja z izdelavo unikatnih izdelkov. Laser Art RN ponuja peronalizirana darila, izdelke za razna praznovanja in še mnogo drugih stvari, ki bodo vašemu domu ali praznovanju dodale “piko na i”. Kako se je začela zgodba podjetja?

Delaj tistokar imaš rad in nikoli več v življenju ti ne bo treba delati,” radi rečemo. In Rok Strle Poderžaj je dober primer, kako hobi lahko postane tudi posel in tako vedno dela, kar ima rad.

“Moji začetki segajo daleč nazaj. Pred sedmimi leti sem si za hobi kupil prvi laser in se z njim igral v prostem času. Kot samouk sem se naučil risati v programu in osvojil funkcije, ki so potrebne za ravnanje z njim,” na kratko svoj uvod v posel, pojasni Rok iz podjetja Laser Art RN. Prvi izdelki so bili namenjeni nečakinji.

Korona pa je v mladeničevo življenje prinesla pomembno odločitev. Intenzivno se je z izdelavo dekoracij začel ukvarjati med prvim zaprtjem države. “Časa je bilo takrat na pretek.” Prav tako je bilo na pretek tudi idej, ki so se začele realizirati.   

“S podporo partnerice tako ustvarjava unikatne izdelek za dom, praznovanja, posebne priložnosti, itd. Vsi izdelki so narejeni z veliko mero ljubezni, večinoma ustvarjeni po naročilu in ročno obdelani ter ročno olepšani z barvami,” doda podjetnik.

Morda začetki niso bili najbolj enostavni, a danes Rok in partnerica ustvarjata z jasnimi cilji in željami. V poslu se držita reka: “Brez muje se še čevelj ne obuje”. In to ju žene dalje. Še dodaten veter v hrbet pa dobita, ko prejmeta prisrčne odzive strank.

“Takrat veva, da sva na pravi poti, da so trud in neprespane noči ter dnevi brez premora, poplačani. Želja, idej in ciljev je ogromno. Trenutno se prebijava tudi na druge trge in cilj za letos je vstop na hrvaški trg.”

Dolgoročni cilji pa so ostati unikaten, drugačen in delati s srcem – kar se odraža tudi v izdelkih.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih