fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kultura Novice Občina

LokalPatriot bo oživel prostore novega mladinsko-ustvarjalnega centra

Mestna občina Novo mesto je prenovila prostore na Rozmanovi ulici 21 in jih predala v uporabo LokalPatriotu. V prihodnjih mesecih se tamkaj obeta oživitev mladinskega ustvarjalnega centra, kjer se bodo lahko mladi udejstvovali v kulturno-umetniških dejavnostih.

LokalPatriot Mladinski klub DNŠ, ki je bil izbran na javnem razpisu Mestne občine Novo mesto za najem prostorov, je prenovljene občinske prostore dobil v uporabo na podlagi posebnega statusa organizacije v javnem interesu na področju mladine in kulture. Prenova v vrednosti približno 300.000 evrov je potekala od marca do oktobra 2020, dodatno pa bo v prostor investiral še najemnik in ga opremil s tehnično opremo, odrom, ozvočenjem, lučmi, mešalno mizo za DJ-a in drugo notranjo opremo.

V prihodnjih mesecih bo LokalPatriot sprva nadaljeval z opremljanjem prostora na Rozmanovi ulici 21, nato pa bo začel izvajati zastavljen program mladinskega centra in kulturno-ustvarjalnega središča na področju mladinskih in kulturnih programov.

MONM

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih