fbpx
Mestnik
FOTO: MO-GY.
FOTO: MO-GY.
Narava & zdravje Zanimivosti & Zabava

Nova ordinacija za manualno medicino v Novem mestu: Uspešno nad bolečine – že 30 let!

Medicinski center MOGY deluje do leta 1991 in v Novem mestu danes odpira svojo osmo lokacijo. Ordinacijam v Trzinu, Celju, Mariboru, Novi Gorici, Murski Soboti in Kopru se je pridružila ordinacija v Novem mestu, v prostorih Očesnega centra Preskar, Kettejev drevored 32. V njej deluje zdravnik Vasilij Banin, dr. med., specialist nevrolog.

Manualna medicina sodi v področje uradnega zdravstva in obsega ročne tehnike, ki veljajo za najbolj učinkovito zdravljenje težav s hrbtenico in gibalnim sistemom ter ponujajo hitre rešitve. V tridesetih letih so v šestih ordinacijah po vsej Sloveniji pomagali več kot deset tisoč ljudem z najrazličnejšimi težavami.

Najpogostejše so bolečine v hrbtenici in sklepih kot posledica obrabnih sprememb (hondroza, spondiloza, artroza, protruzija in hernija diska, stenoza, kalcinacije itd.), bolečine rokah in nogah, občutki mravljinčenja, zakrčenosti in nemoči, pa tudi specifični simptomi kot so sindrom karpalnega kanala, epikondilitis (teniški komolec), tinitus (šumenje v ušesih) in še mnogo drugega. S terapijami zdravijo ljudi vseh starosti, predvsem tiste, ki imajo težave kot posledica degeneracije, preobremenjenosti, stresa, stanja po poškodbah in posegih ter otroke z otroško idiopatsko skoliozo.

Na podlagi prvega pregleda zdravnik, v kolikor obstajajo možnosti za zdravljenje, predpiše določeno število terapij. Zelo uspešni so pri zdravljenju hernije diska, za zdravljenje katere je v povprečju potrebno 4-6 terapij.

Za naročila do 20. februarja ste bralci Mestnika deležni posebne ugodnosti – brezplačne terapije ob prvem pregledu v vrednosti 45 €. Za vse informacije in naročila pokličite v ordinacijo MOGY Novo mesto na telefonsko številko 040 56 56 65 ali pa brezplačno številko 080 12 03. www.mogy.s

manualna medicina
Manualna medicina

mestnik.si

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih