fbpx
Mestnik
FOTO: NTKK.
Aktualno

Mladi Krkaši niso razočarali

Včeraj je v Ljubljani potekal letošnji zaključni MRNTZ turnir, zato ne čudi, da so se ga udeležili vsi najbolj obetavni slovenski igralci namiznega tenisa. V Ljubljano je po nove uspehe, izzive in izkušnje odšlo kar 16 članov NTK Krka Novo mesto. Uspeh ni izostal.

Žan Vidmar je tako postal zmagovalec vseh sedmih tovrstnih turnirjev in zasluženo prejel pokal za skupno prvo mesto med učenci četrtih in petih razredov, Tim Rus je na včerajšnjem močnem turnirju osvojil 3. mesto. V tej skupini je nastopil še Jaka Antić, ki ima zaenkrat premalo tekem, da bi bil uspešnejši, a ob rednem treningu lahko pričakujemo lep napredek v njegovi igri. Med učenci 6. in 7. razredov je Amadej Rešetič osvojil 3. mesto.

Bor Rostohar se je v isti kategoriji uvrstil med 16 najboljših. V tej skupini so nastopili še Valentin Husak, Žak Ljubi, Lovro Avsec, Aljaž Vidmar, Maj Antić in Jure Morič. Žiga Vidmar je v močni konkurenci osmih in devetih razredov pristal med tistimi, ki so si razdelili peto, šesto, sedmo in osmo mesto. Ker je bil v prejšnjih turnirjih uspešnejši, mu je ob koncu zahtevne tekmovalne sezone v skupnem seštevku pripadel lep pokal za osvojeno 2. mesto.

Med najmlajšimi do 10 let je nastopil Nik Pajić, ki spričo rednih treningov lepo napreduje, pri mlajših dekletih (4. – 5. razred) je nastopila tudi Eva Vidmar. Med dekleti (8. – 9. razred) je 2. mesto osvojila Tija Kastelic. Ker je dobro igrala tudi na ostalih letošnjih turnirjih, je v skupnem seštevku sedmih turnirjev osvojila 2. mesto, Veronika Husak je na današnjem turnirju pristala na 3. mestu. Ne pozabite na pomembno akcijo! Glasujte za Alena Bečireviča v projektu Mladi upi 2022. Glasovanje je brezplačno in poteka do 2. 6.2022 na https://www.mladi-upi.si/

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih