fbpx
Mestnik
policija
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Na podvozju odkrili štiri državljane Maroka

Poskus vloma

V  Bušinji  vasi  na  območju  PP Metlika je med 1. 2. in 4. 2. nekdo skozi vrata  poskušal  vlomiti  v počitniško hišo. V objekt mu ni uspelo priti, z vlomom pa je povzročil za okoli 300 evrov škode.

Poskus izmika mejni kontroli

Policisti  PMP  Obrežje  so med kontrolo tovornega vozila registrskih oznak Bosne  in Hercegovine na podvozju odkrili štiri državljane Maroka, ki so se poskušali  izogniti  mejni  kontroli.  Na podvozju tovornega vozila turških registrskih oznak so našli še državljana Maroka in državljana Pakistana, ki
sta se prav tako poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.  Tujce  so  po  zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Nezakonito prestopila državno mejo

Brežiški policisti so prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila  državno mejo. Tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih