fbpx
Mestnik
Kraji.eu
Dogodki Aktualno Gospodarstvo

Na športnih objektih, ki so v upravljanju Zavoda Novo mesto se danes omeji športna vadba

“V skladu s trenutnimi razmerami in v skrbi za varnost in zdravje naših obiskovalcev pri izvajanju svoje dejavnosti upoštevamo navodila NIJZ. Zato vas obveščamo, da so vse prireditve in dogodki v organizaciji Zavoda Novo mesto začasno v mirovanju. O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali,” sporočajo na Zavodu Novo mesto.

Na športnih objektih, ki so v upravljanju Zavoda Novo mesto, se po ukrepih Vlade RS s 16. 10. 2020 omeji športna vadba.

Za čas veljavnih ukrepov za rdečo statistično regijo je vadba v objektih ZNM mogoča samo vadbenim skupinam z registriranimi športniki pri panožnih zvezah.Športni objekti v upravljanju Zavoda Novo mesto so: Olimpijski center (Velodrom), Stadion Portoval, Kegljišče in tenis Portoval, Športna dvorana Marof, Bazen pri OŠ Grm in ŠRC Loka.Vse načrtovane kulturne dogodke bodo izvedli v primeru sprememb epidemiološke situacije, zaenkrat pa so začasno ustavili dejavnosti Kulturnega centra Janeza Trdine. Blagajna do nadaljnjega ne obratuje, za prerazporeditev ogledov ali morebitna vračila denarja za kupljene vstopnice so na voljo vsak delovnik med 8.00 in 14.00 na blagajni Zavoda Novo mesto v Kulturnem centru Janeza Trdine.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih