Mestnik
Dogodki Črna kronika Featured Kronika

Huda prometna nesreča med Dvorom in Žužemberkom

Ob 20.39 smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči na cesti med Dvorom in Žužemberkom. Policisti PPP Novo mesto so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je 22-letni voznik vozil osebni avtomobil iz smeri Dvora proti Žužemberku. V ovinku je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste intrčil v brežino. Vozilo je po trčenju odbilo na cesto, na nasprotno smernovozišče, kjer je drselo po vozišču in trčilo v tovorno vozilo s pripeti priklopnikom, ki ga je iz nasprotne smeri pripeljal 53-letni voznik.22-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, voznik tovornega vozila in sopotnik sta bila v nesreči lažje poškodovana. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila tudi preiskovalni sodnik in okrožna državna tožilka.

Letos je na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto v prometnih nesrečah umrlo devet ljudi in sicer štirje vozniki osebnih avtomobilov,voznik tovornega vozila, motorist, dva potnika v osebnem avtomobilu inpešec. V enakem obdobju lanskega leta je v prometnih nesrečah umrlo sedemljudi.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih