fbpx
Mestnik
Aktualno Narava & zdravje Novice

NAGRADNA IGRA! Resort na jasi: Luksuz med Zrečami in Roglo

Počasi se poslavljamo od zime in pozdravljamo pomlad. Narava se prebuja, dnevi so vse daljši in temperature vse višje. In kaj je v tem času lepšega, kot privoščiti si nekajdnevni izlet in si ogledati ter izkoristiti vse, kar ponuja čudovito slovensko območje na severovzhodu, ki ima svoj čar sicer v vseh letnih časih. Pa vendar…

Na pol poti med Zrečami in Roglo leži nova, moderno zasnovana in opremljena počitniška hišica Resort na jasi. Na 25 kvadratnih metrih opremljeno kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, kopalnico in dve spalnici, dopolnjuje še pokrita terasa z masažnim bazenom z ogrevano vodo, žarom in zunanjim pohištvom. Torej, družinski dopust ali pa romantični oddih – sproščen in urejen ambient Resorta na jasi bo zadovoljil še tako zahtevnega gosta.

Zabava za vse!

8 kilometrov oddaljeni mesti od Resorta na jasi – Rogla na severu in Zreče na jugu – ponujata ogromno tako zimskih kot letnih aktivnosti.

  • Terme Zreče,
  • Adrenalinsko sankališče Zlodejevo,
  • Bike park na Rogli in Pump Track v Zrečah bosta nahranila adrenalinske duše,
  • Pot med krošnjami, kolesarske in pohodniške poti, tenis, piknik prostori in Škratova učna pot za najmlajše, pa so odlični za rekreacijo »resnih«, kot tudi amaterskih športnikov.
  • Vinska klet Zlati grič, Noordung center Vitanje (center vesoljskih tehnologij)
  • V bližini pa najdete tudi znamenita Lovrenška jezera, Črno jezero, vas Skomarje – ki je najvišje ležeča strnjena vas v Sloveniji, pa farmo jelenov Arbajter …
  • Zadovoljne bodo tudi vaše brbončice, saj se v bližini nahajajo tudi znane restavracije in številne turistične kmetije s široko ponudbo lokalnih ekoloških pridelkov in izdelkov.

Skratka, časa za dolgčas ne bo, zabava za mlade po letih in mlade po srcu je zagotovljena.

Za kakršno koli informacijo se obrnite na go. Anjo Hren, ki vam bo z veseljem odgovorila na dodatna vprašanja in vam predstavila proste termine.

Pišete ji lahko na info@resortnajasi.si ali pa jo pokličete na 040 357 984.

poraVnava.si in Resort na jasi podarjata!

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za kar 5-dnevni oddih (4 nočitve) v Resortu na jasi!

N.Š.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih