fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Nepridipravi iz zmrzovalne skrinje odnesli živila

Tekom vikenda so policisti PU Novo mesto obravnavali tudi številne primere tatvine.

V Globokem na območju Brežic je v noči na 24. 6. nekdo vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo. Odtujil je vhodna vrata in električne vodnike. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 600 evrov škode.

V noči na 24.6. je na Vrhu pri Pahi neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjske hiše. Iz zamrzovalne skrinje je odtujil živila in z vlomom ter tatvino povzročil za okoli 2500 evrov škode.

Z dvorišča stanovanjske hiše na območju Hudega je med 23. 6. in 24. 6. neznanec odtujil kolo z motorjem APN 6
temno modre barve. Lastnika je oškodoval za 1200 evrov.

Med 24. 6. in 25. 6. je na Jerebovi ulici v Novem mestu nekdo vlomil v parkiran osebni avtomobil in odtujil nahrbtnik s knjigami. Lastnico je oškodoval za 250 evrov.

V kraju Hrastek na območju PP Krško je med 11. 6. in 25. 6. nekdo vlomil v klet zidanice in odtujil kompresor, kosilnico, kuhalno ploščo in orodje. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1000 evrov.

V Krškem je v noči na 26. 6. nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil  v 
stanovanjsko hišo. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V noči na 27. 6. je na parkirnem prostoru v Črnomlju nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil fotografsko opremo. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 4000 evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih