fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Nezadovoljstvo se stopnjuje, nekateri gostinci zaradi pogoja PCT zaprti

Pogoj PCT se je razširil na številne dejavnosti. Po novem ga morajo izpolnjevati osebe, ki pri opravljanju dela prihajajo v neposreden stik z drugimi osebami, pogoj pa morajo izpolnjevati tudi uporabniki.

Nestrinjanje gostincev in drugih

Gostinci so že prejšnji teden, ko je PCT postal obvezen tudi na terasah,ob tem izrazili nezadovoljstvo. Nekateri so na svojih družbenih omrežjih delili, da svojih strank ne bodo ločevali in delili, ampak so pri njih dobrodošli prav vsi. Veliko nezadovoljstvo z ukrepi pa je na družbenem omrežju izrazila tudi ena od cvetličarn: “Pa dobro, enkrat je pa dovolj. Plačujemo davke, prispevke – “bohnedaj”, da zamudiš! Zdaj pa naj te zlate stranke, ki vstopijo, v cvetličarno gnjavim s PTC. Ne bom. Dovolj je.” Kot so še zapisali niso zdravniki, da bi kontrolirali zdravstveno stanje.

Na družbenih omrežjih je kar nekaj gostincev delilo tudi objavo, da so do 19.9 zaprti zaradi nesmisenlih političnih odločitev – PCT.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih