fbpx
Mestnik
Dogodki Namizni tenis Ostalo Šport

V znamenju ROMUNK in INDIJK

Mednarodni namiznoteniški turnir WTT Youth Contender I Feel Otočec je končan – Organizator NTK Krka Novo mesto znova dobil veliko pohval – Za končno analizo je še čas.

Po zadnjem dnevu WTT Youth Contender I Feel Otočec, ki se je začel 4. septembra 2021, lahko zapišemo, da so na otoškem mednarodnem turnirju v namiznem tenisu prevladovali igralci in igralke iz Romunije, pri dekletih pa tudi iz Indije. Finalni boji v U15 in U19 pri dekletih so bili dobri, zanimivo je, da so si jih z velikim zanimanjem ogledali predvsem trenerji.

O turnirju, ki se je že kar udomačil na Otočcu, končnih analiz ne gre pripravljati čez noč, vsekakor pa je pokazal, da se na vseh celinah namiznemu tenisu nacionalne krovne organizacije dobro posvečajo, saj so mladi prikazali dober namizni tenis.

Kaj reči o organizaciji zahtevnega turnirja? Tako kot jih je NTK Krka Novo mesto izpeljala do tega turnirja, ji je uspelo speljati tudi letošnjega in znova je požela veliko hvale. V klubu dodajajo, da brez glavnega sponzorja, Slovenske turistične organizacije, ne bi šlo. In kar je še posebej pomembno, mladi so si v lepem vremenu lahko ogledali okolico dvorane, grad Otočec, Novo meto in nekatere okoliške kraje. Splošna ocena: Dolenjska je lepa, ljudje gostoljubni, na Otočec še pridemo. #ifeelsLOVEnia #sloveniaoutdoor

Končni rezultati zadnjega dne – U15:1. Saini Suhana (IND), 2. Mei Rosu Bianca (ROM), 3. – 4. Matiunina Veronika (UKR), 3. – 4. Griesel Mia (GER).
U19: 1. Zaharia Elena (ROM). 2. Zavarykina Alina (RUS). 3. – 4. Ghorpade Yashaswini (IND), 3. – 4. Chitale Diya Parag (IND).

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih