fbpx
Mestnik
Fotografija je simbolična. FOTO: Unsplash.
Aktualno Kronika in policijska poročila Novice

Neznanec odtujil dva električna skiroja

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 185 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila dvema  kršiteljema cestno prometnih predpisov,  ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj. Posredovali so zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume  kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, groženj, ponarejanja denarja, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

V Dobravi pri Kostanjevici na Krki je v noči na 1.6. nekdo iz dveh premičnih semaforjev odtujil akumulatorja. Škode je za okoli 400 evrov.

Med 30. 5. in 1. 6. je na Šegovi ulici v Novem mestu neznanec vlomil v klet stanovanjskega bloka in odtujil dva električna skiroja. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 1000 evrov.

Na Otočcu je med 30. 5. in 1.6. nekdo vlomil v brunarico in odtujil glasbeni stolp in električni podaljšek.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih