fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Društva Novice

Novoletni ŽIV-ŽAV

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto je v minulem letu več kot 300 otrokom, tik pred božično-novoletnimi prazniki pa so se ob pomoči mentoric in mentorjev od leta 2020 poslovili s tradicionalnim novoletnim srečanjem. Zaradi trenutnih razmer se je tudi to preselilo na splet, a ni bilo zato nič manj zabavno. V imenu društva se je Kristina Lovrinovič za minulo sodelovanje zahvalila vsem prostovoljcem, staršem in seveda učiteljem, ravnateljem ter svetovalnim delavcem novomeških šol, s katerimi že vrsto let zgledno sodelujejo.

“Otroci so z nami delili svoje plesne in pevske nastope, ogledali smo si posnetke večjih skupnih dogodkov, kot sta bila denimo nogometni turnir v Ljubljani ali obisk Mojčinega tabora v Dolenjskih Toplicah… Razveselili smo se vseh video voščil in nagovorov učiteljic z osnovnih šol Grm, Center, Dragotin Kette in Šmihel, od koder je prihajala skupna misel, da so letošnje izredne razmere naše sodelovanje le še okrepile in poglobile,” so zapisali.

“V prihajajočem novem letu nadaljujemo enako zavzeto in pozitivno, za leto 2021 pa vsem skupaj želimo, da bo takšno, kot je DRPD opisala učiteljica z OŠ Center: D-delovno, R-radodarno, P-prijazno in D-družabno! Srečno!”

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih