fbpx
Mestnik
FOTO: Zavod Novo mesto.
Aktualno Dogodki

Novomeščani se bodo imeli kje zabavati

V družbi koktajla Krka, v senci sončnikov in ob prijetnem razgledu na reko Krko, se je odvila tiskovna konferenca. V sproščenem vzdušju so sodelavci Zavoda Novo mesto “otvorili” novomeško mestno plažo. Novo mesto bo celo poletje epicenter zabave.

Željni zabave ne boste čakali dolgo, dogajati se bo začelo že v petek. Tradicionalna prireditev Noč na Krki se bo začela že podnevi, ker zabave ni nikoli preveč, kajne. Dan in noč na Krki bosta postregla z odbojko na mivki in tremi koncerti.

Na svoj račun bodo prišli ljubitelji dalmatinskih klap, roka in bluesa. Na Loki bo vzdušje ustvarila domača rock-blues skupina El Kachon in gostujoča vojvodinska skupina Šinobusi.

Sodelavci Zavoda Novo mesto “otvorili” novomeško mestno plažo.

Dan in noč na Krki se bosta v soboto prevesila v prireditev Krka živi. Zavod Novo mesto in številna društva dodo na Krki predstavila svoje delovanje. Dobrodošli ljubitelji ribolova, jadralci, potapljači in ljubitelji supanja. Na ta dan bo Klub za podvodne aktivnosti Novo mesto in klub M3, ki izpeljal tudi svojo tradicionalno čistilno akcijo.

FOTO: Zavod Novo mesto.

Zavod Novo mesto je predstavil tudi novo pridobitev oziroma projekt “Z vesli”. Trem lesenim čolnom se je pridružilo še pet Elanovih kanujev in številni supi. Novomeška plaža kar vabi mlade družine, otroci se bodo lahko udeležili številnih organiziranih delavnic, starši bodo uživali na terasi. Da bodo vse dejavnosti potekale sproščeno pa bodo poskrbeli reševalci iz vode, ki bodo skrbno bdeli nad obiskovalci.

Ste za eno Krko? FOTO: Zavod Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih