fbpx
Mestnik
Foto: MONM
Aktualno Dogodki Novice

Novomeška občina bo znova podprla nove turistične produkte

Mestna občina Novo mesto vabi k prijavi na javni razpis za sofinanciranje novih turističnih produktov, na katerega se je mogoče prijaviti do vključno 28. maja 2021. Lansko leto se je ta izkazal za uspešni način razvoja turizma v Novem mestu kar pri štirih turističnih produktih.

V primeru, da razpoložljivih sredstev v prvem razpisanem roku ne bodo razdeljena, bodo prijave odprte tudi v drugem razpisanem roku, in sicer med 14. junijem in 9. julijem 2021.

Cilj: povečati razvoj turizma v novomeški občini

Namen razpisa je finančno podpreti nove turistične produkte v novomeški občini, ki bodo turistom kontinuirano na voljo najmanj dve leti in bodo prispevali k povečanju turističnega obiska v občini. Lansko leto se je izkazalo za uspešno, saj so v razpis vključili štiri nove atraktivne turistične produkte: vinsko izkušnjo z Vinsko kletjo Colnar, trškogorskim pohodnikom zanimive Odprte zidanice, veslanje z Green Adventure po rekah Krki in Temenici ter raziskovanje Dolenjske z e-kolesi Rideme.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih