fbpx
Mestnik
Foto: NTK Krka
Aktualno Dogodki Namizni tenis Novice Šport

NTK Krka Novo mesto – NTK Savinja 5 : 3


: Na posnetku od leve proti desni so ‘prvi lopar’ v NTK Krka Novo mesto Lorencio Lupulesku, nekdanji predsednik kluba Tomaž Kralj in Tilen Novak, ki se zaradi operacije začasno poslavlja od soigralcev, a bo v zadnji tekm v Izoli še igral. (Fotoarhiv NTK Krka Novo mesto)
 

Lupulesku znova priigral devet nizov, dve zmagi je tokrat prispeval Novak, Šmaljcelj pa v ‘rezervnem’ (morebitna deveta igra) dvoboju prišel do zmage – V 9. krogu krkaši pri zadnjeuvrščenem Arrigoniju

Novo mesto, 25. april 2021 – Šmaljcljeva diplomatska izjava po zmagi proti Slovanu: »….ki nas ob zmagi vsekakor ne bi oddaljilo od boja za uvrstitev med štiri najboljše ekipe v državi…« se je izkazala za pravilno. Z novo zanesljivo zmago so krkaši v dvournem boju nekolik lažje prišli do novih prepotrebnih točk. Znova je bil zanesljiv Lupulesku, Novak pa je z bolečim hrbtom tokrat prispeval dve zmagi. V 9. krogu odhajajo krkaši v Izolo k Arrigoniju, ki mu v letošnjem letu ni uspelo premagati nobenega ligaškega tekmeca.

Rezultati: Šmaljcelj – P. Rosc 0:3, Lupulesku – Srebočan 3:0, Novak – Golavšek 2: 3, Lupulesku – P. Rosc 3:0, Šmaljcelj – Golavšek 1:3, Novak – O. Rosc 3:1, Lupulesku – Golavšek 3:0 in Novak – P. Rosc 3:2.

Izjava:

Tilen Novak: »Za nami je izjemno kvalitetna tekma z odličnimi igrami. Sam sem po dolgem času vse tri tekme odigral tako, kot znam. Še posebej si bom zapomnil zadnjo tekmo z Roscom. Končala se je 3:2 (16:14) in je bila istočasno tudi moja zadnja tekma v dvorani v Drgančevju. Zaradi konstantnih bolečin v hrbtu skozi celotno sezono sem se odločil, da lopar obesim na klin in da grem na operacijo. Upam, da bomo tudi naslednji teden, ko nas čaka še zadnje kolo v Izoli, odigrali tako dobro kot danes in zaključili sezono z zmago.« (J. P.)

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih