fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Šport

Odbojkarje Krke čaka prva tekma na domačih tleh v novi sezoni

Proti Triglavu popraviti vtis s prve tekme

Pred odbojkarji Krke je druga tekma v novi sezoni državnega prvenstva. V Novo mesto se bo pripeljala Hiša na kolesih Triglav iz Kranja. Krkaši želijo po neprepričljivi predstavi v Hočah popraviti vtis, z borbeno predstavo in podporo z domače tribune pa vknjižiti prve točke v novi sezoni. Naloga ne bo lahka, saj so Triglavani v prvi tekmi pošteno namučili favorizirane Kamničane in tako pokazali, da bodo še kako neugoden tekmec.”Zavedamo se, da nas čaka zahtevna, a hkrati zelo pomembna tekma. V prvi vrsti si želimo popraviti vtis s prve tekme. Prepričan sem, da lahko, da v kolikor izboljšamo določene elemente naše igre in zmanjšamo število lastnih napak, povsem odkrito upamo na našo zmago,” pravi Anže Borin, libero Krke.


Triglavani so preteklo soboto v Kamniku vknjižili prvo točko, zanjo pa je bil zaslužen predvsem trio Bregant-Mali-Godnič, prav na njih pa bodo morali pozornost usmeriti tudi Krkaši. Visokorasli podajalec Godnič je dobro razigraval svoje napadalce, ob tem pa še uspešno zaustavljal nasprotnikov napad, vknjižil je kar štiri bloke.Na drugi strani so Krkaši v Hočah imeli kar nekaj težav na sprejemu, v oči pa bode tudi visoko število zgrešenih začetnih udarcev. Krkaši bodo tako skušali dvigniti zbranost v vseh odbojkarskih elementih, unovčiti pa želijo tudi prednost domačega igrišča in podporo s tribun.”Nasprotnikov nikakor ne gre podcenjevati, saj so prejšnjo soboto proti Kamniku pokazali odlično igro. V Marofu bomo pritisnili s servisom, pokazali borbeno igro ter s podporo s tribune z nekaj sreče vknjižili prve točke v letošnji sezoni,” pove bloker Krke, Luka Lindič.

Simon Vesel
MOK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih