fbpx
Mestnik
Aktualno Občina

Odprt razpis za javna najemna stanovanja v prenovljeni stavbi na Glavnem trgu

Javni stanovanjski sklad Mestne občine Novo mesto je objavil 1. Javni razpis za dodeljevanje namenskih najemnih stanovanj mladim, ki se nahajajo v prenovljenem večstanovanjskem objektu v starem mestnem jedru na Glavnem trgu 2. Oddajalo se bo predvidoma šest stanovanj, ki so velika od 54 m² do 98 m², so dostopna z dvigalom, vsakemu pa pripada tudi shramba v pritličju.

Razpis je namenjen prijaviteljem, ki so:

  • na dan objave javnega razpisa stari vsaj 18 let in v letu objave javnega razpisa manj kot 30 let,
  • mladim družinam z vsaj enim otrokom, v kateri nobeden od staršev ni star več kot 30 let ne glede na starost otrok oziroma 35 let, če še noben otrok ni šoloobvezen in
  • šele vstopajo na trg dela ter potrebujejo podporo pri procesu osamosvajanja in reševanju svojega stanovanjskega vprašanja v obliki dostopa do najema namenskega najemnega stanovanja ter posredno pri vzpostaviti pogojev za oblikovanje lastne družine.

Razpisne pogoje lahko interesenti najdejo na spletni strani sklada. Prijava je možna do vključno 11. avgusta 2023. 


Vse informacije lahko prosilci dobijo osebno na poslovnem naslovu Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Novo mesto na Germovi ulici 6, 8000 Novo mesto, in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure, na telefonski številki 08 200 72 81 v času delavnika ter na elektronskem naslovu info@jss-monm.si.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih