fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Kronika in policijska poročila

Odtujili samokolnico,platišča s pnevmatikami

Na Vodnikovi ulici v Novem mestu je 9. 10. dopoldne nekdo vlomil v pomožni objekt in odtujil samokolnico in električno ročno orodje. Lastnika jeoškodoval za 1000 evrov.

Z dvorišča stanovanjske hiše v Muhaberju je 10. 10. popoldne neznanec odtujil električno ročno orodje. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 250evrov.

Na Ragovski ulici v Novem mestu je v noči na 11. 10. nekdo vlomil v gostinski lokal in odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 2000 evrov premoženjske škode.

V noči na 11. 10. je na Trubarjevi cesti v Šentjerneju nekdo vlomil v poslovne prostore. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

V noči na 11. 10. je na dvorišču podjetja v Trebnjem neznanec z osebnega avtomobila Audi A4 odtujil platišča s pnevmatikami. Škode je za okoli 1600 evrov.

V kraju Vrbovec na območju PP Trebnje je 11. 10. nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvahje odtujil dve baterijski svetilki in ključe. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Na Seidlovi cesti v Novem mestu je 11. 10. nekaj pred 23. uro nekdo vlomilv poslovne prostore in odtujil manjšo količino denarja, POS terminal inključe. Lastnico je oškodoval za okoli 400 evrov.

Alenka Drenik

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih