fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Opogumi se, postani krvodajalec

MOTIVACIJSKI KRVODAJALSKI VIDEO ZA SREDNJEŠOLCE


Večina med nami morda nikoli ne bo potrebovala krvi, vendar je za vse nas zelo pomembno, da imamo na voljo zadostne zaloge varne krvi. Časi, ki jih živimo danes, tukaj sedaj, nam zaradi pojava virusa niso naklonjeni pri organizaciji krvodajalskih akcij, kot so včasih nekoč bile.

Zato je izjemnega pomena, da se vsi skupaj zavedamo, kako smo vsi skupaj odvisni drug od drugega. Če ni krvodajalcev – ni krvi! Pika.

Ker se na Rdečem križu Slovenije zavedamo, kako pomembno je vključevanje mladih v program prvega darovanja krvi in zaradi dejstva, da je predstavitev našega javnega pooblastila v srednjih šolah oteženo oziroma onemogočeno, smo pripravili motivacijski krvodajalski video za srednješolce, ki je od danes že na voljo na YouTube kanalu. Povezavo do njega najdete na tem naslovu.

Polnoletni dijaki, oglejte si video in se pridružite veliki družini srčnih ljudi. Pokličite na 01/54 38 340 in se dogovorite o datumu in uri odvzema. Vsaka kaplja krvi šteje, bolnim vaše dejanje ogromno da.
Vse o trenutnih zalogah krvi si lahko ogledate na: http://www.daruj-kri.si/.

OZRK Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih