fbpx
Mestnik
FOTO: Unsplash.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Oseba ujeta pod podrtim drevesom, veter razkril mrliško vežico

Včeraj so imele pristojne službe zaradi vetra posredovanje v Sevnici. Izpod podrtega drevesa so reševali občana. V Metliki pa je veter razkril folijo s strehe, s katero je bila pokrita mrliška vežica, poroča Uprava za zaščito in reševanje RS.

Včeraj, ob 18.11, se je v naselju Jelovec v občini Sevnica, zaradi vetra podrlo drevo na gospodarski objekt in občana. Gasilci PGD Boštanj so zavarovali kraj, razžagali drevo, rešili poškodovano osebo izpod drevesa, poškodovancu nudili prvo pomoč in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Reševalci NMP Sevnica so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali v UC Brežice.

Ob 20.43, je v naselju Rosalnice v občini Metlika, močan veter razkril folijo s strehe, s katero je bila pokrita mrliška vežica. Gasilci PGD Rosalnice in Metlika so folijo namestili nazaj na streho in iz zalitih prostorov v vežici umaknili notranjo opremo v bližnji gasilski dom.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih