fbpx
Mestnik
Šport Pohodništvo

PD Krka vabi na predavanje o zimski opremi in gibanju v gorah

Letošnja zima  s številnimi sočnimi dnevi privablja v planine in gore veliko število planincev, ki želijo uživati zimsko idilo v gorah. Zimsko gibanje v gorah terja poleg dobre fizične pripravljenosti tudi nekaj več izkušenj in ustrezno opremo, ki jo moramo znati ustrezno uporabljati. Da bomo v gorah tudi pozimi uživali in se izognili morebitnim neljubim dogodkom pripravljamo kratko izobraževanje o gibanju v gorah pozimi.
Vabimo vas na predavanje o zimski opremi in gibanju v gorah, ki bo v sredo, 19. februarja 2020, ob 18. uri v prostorih PD KRKA NM na Rozmanovi ulici 13. Na predavanju bo predstavljena potrebna oprema, kako uporabljamo to opremo pri gibanju na terenu. V vikendu 29. 2. ali 7. 3. (odvisno od zimskih razmer) bo sledila zimska tura za slušatelje predavanja. Če ima kdo zimsko opremo in ne ve kako z njo, jo lahko prinese s seboj na predavanje.
Za lažjo organizacijo predavanja prosim sporočite udeležbo do 17. februarja, na e-mail matej.kocbek1@gmail.com
Vabljeni!
Matej Kocbek, načelnik VO PD KRKA NM 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih